News

METEO. Vreme neașteptată de luni, 14 octombrie. Prognoza ANM a fost actualizată. Alertă în aceste zone

METEO. Vreme neașteptată de luni 14 octombrie. Prognoza ANM a fost actualizată. Alertă în aceste zone

METEO. Vreme neașteptată de luni, 14 octombrie. ANM a modificat prognoza meteo și se pare că avem parte în continuare de fenomene extreme, dar de această dată într-o mică parte din țară.

ANM a modificat prognoza meteo și anunță o vreme instabilă, luni, 14 octombrie, în unele zone din țară. În altele în schimb avem totuși câteva raze de soare.

Conform prognozei meteo ANM actualizate, se face frig în nordul și în centrul țării. Tot în aceste zone sunt așteptate și ploi slabe. Pe de altă parte, pe litoral avem o vreme ceva mai frumoasă.

Vântul va sufla ceva mai puternic în sud-vestul, nord-estul țării, dar și la munte. Cât despre temperaturi, maximele la nivel național se vor încadra între 12 și 23 de grade.

Minimele din timpul nopții în schimb vor scădea undeva pe la 10 și chiar și 2 grade. În unele zone am putea avea și temperaturi sub pragul înghețului, avertizează meteorologii.

METEO. Ce se întâmplă cu vremea de luni, 14 octombrie. Prognoza ANM actualizată

Vremea se va răci în nord, nord-est și în centru, iar în restul zonelor valorile termice vor fi comparabile cu cele din ziua anterioară. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat noaptea în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în sud-vest, nord-est și la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 23 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 2 și 10 grade. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață”, arată prognoza meteo ANM modificată.

Vremea în București, luni, 14 octombrie, va fi una extrem de frumoasă. Meteorologii anunță un cer senin în Capitală, dar și un vânt slab până la moderat. Totodată, ploile se opresc și ele.

În ceea ce privește temperaturile, termometrele vor arăta pe parcursul zilei chiar și 21 de grade. Pe timp de noapte în schimb avem valori termice minime situate între 7-8 grade.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate