News

Ai contract cu PPC, fostul ENEL E.ON sau ENGIE? Anunț extrem de important legat de facturile pe mai multe luni. Cum se va proceda

Ai contract cu PPC fostul ENEL E.ON sau ENGIE Anunț extrem de important legat de facturile pe mai multe luni. Cum se va proceda

Ai contract cu PPC, E.ON, ori ENGIE? Un anunț extrem de important a venit în urmă cu puțin timp. Ce trebuie să știe toți clienții?

Fie că ai contract cu unul dintre operatorii e mai sus, e bine să știi de cel mai recent anunț. E.ON România vine cu două detalii extrem de importante.

Mai exact, sursa citată anunță ce se întâmplă cu toți clienții care au mai multe facturi de plătit, dar din locații diferite. Cum se achită acestea în doar câteva minute?

Simplu și anume prin platforma online E.ON Myline. Există o nou facilitate care simplifica procesul de plata si economiseste timp pentru utilizatori.

E.ON România, anunț extrem de important pentru clienți

„Pentru a beneficia de aceasta optiune, clientii trebuie sa acceseze sectiunea Facturi din contul lor E.ON Myline. Acolo, pot selecta facturile pe care doresc sa le plateasca apasand pe iconita cosului de cumparaturi aflata langa butonul Plateste pentru fiecare factura in parte. Daca detin facturi la locuri de consum diferite, pot schimba locul de consum si repeta procesul de selectie pentru fiecare locatie”, arată sursa citată.

Același lucru îl pot face de asemenea și clienții PPC, dar și cei de la ENGIE. E foarte simplu să achiți mai multe facturi în același timp, dacă abonamentul este pe numele tău.

În acest mod economisești timp și totodată, e foarte simplu. Nu trebuie decât să salvezi datele de pe card, iar toate facturile vor fi plătite simultan.

Totodată, poți să decizi singur dacă vrei să achiți toată suma, sau vrei să te limitezi doar la anumite facturi, în funcție de bugetul tău la momentul respectiv.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate