HOROSCOP

Zodia care își schimbă norocul după 23 septembrie. Primește cadouri și alte surprize. Camelia Pătrășcanu, previziuni complete

Zodia care își schimbă norocul după 23 septembrie. Primește cadouri și alte surprize. Camelia Pătrășcanu previziuni complete

Camelia Pătrășcanu spune că o zodie poate să își schimbe norocul după 23 septembrie. Alți nativi în schimb s-ar putea să se trezească cu o serie de responsabilități.

Astrologul Camelia Pătrășcanu a prezentat horoscopul complet pentru perioada următoare. Se întrevăd schimbări, dar și alte provocări pentru unele zodii.

Conform horoscopului prezentat de Camelia Patrășcanu, Scorpionul este cel care își poate schimba norocul. Nativii acestei zodii traversează o perioadă importantă înainte, dar și după 23 septembrie.

Sunt bine aspectați și s-ar putea să primească niște cadouri, sau chiar niște servicii care le vor fi de mare ajutor. Totodată, pot scăpa de situații complicate, iar asta e din nou un avantaj.

„Luna septembrie este o lună a primirii în care mulți oameni pot să se trezească cu tot felul de daruri, servicii pe care alții îi fac pentru ei. După 10 septembrie și până pe 23 septembrie, aspectele bune pe care Venus le poate face cu Jupiter poate să le aducă un avantaj chiar dintr-o situație rea”, a spus astrologul, conform fanatik.ro.

Camelia Pătrășcanu anunță o perioadă mai complicată pentru nativii acestei zodii

Nativii din zodia Capricorn au noi responsabilități în relații. Poate fi vorba despre demnitate și onoare, în funcție de caz. Practic cei născuți sub acest semn zodiacal vor să își facă datoria și să impresioneze.

Pe de altă parte, pot să devină mai exigenți în anumite cazuri cu cei din jurul lor. Totul însă este spre binele lor, deci nimic nu este greșit.

„Venus aduce niște responsabilități în relațiile apropiate, dar și și onoare și demnitate, cavalerism pentru bărbații Capricorn, dorința de a impresiona, de a-și face datoria. Pentru femeile Capricorn aduce exigență, pretenții, elitism”, a mai adăugat astrologul Camelia Pătrășcanu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate