HOROSCOP

Zodia care ar putea afla un adevăr tulburător. Schimbări majore în viața ei în următoarele patru luni! Cristina Demetrescu, previziuni complete

Zodia care ar putea afla un adevăr tulburător. Schimbări majore în viața ei în următoarele patru luni Cristina Demetrescu previziuni complete

Cristina Demetrescu a prezentat horoscopul pentru perioada următoare și se pare că o zodie primește vești destul de proaste și nu e chiar atât de favorizată de planete.

Conform horoscopului prezentat de Cristina Demetrescu, Jupiter, care este planeta norocului sau a adevărului, retrogradează. în semnul Gemenilor. Ce înseamnă asta și cum vor fi influențate unele zodii?

În primul rând pot afla un adevăr important, care va fi ușor de descifrat. Totodată, ar putea ajunge să investigheze unele lucruri tocmai pentru a-și confirma câteva informații.

E important însă ca unele zodii să nu uite de intuiția lor. Va urma o perioadă destul de lungă, de patru luni, în care pot exista situații ciudate, chiar dificil de înțeles.

Cristina Demetrescu anunță patru luni dificile pentru unele zodii

Chiar și așa, astrologul spune că cine își dorește să vadă adevărul va putea face asta. Totodată, e bine ca toată lumea să își păstreze moralitatea și să rămână încrezătoare în convingerile pe care le-a avut de la bun început.

„Vestea proastă a săptămânii este că Jupiter, planeta norocului sau a adevărului, retrogradează. Este exilat în semnul Gemenilor, deci este mai prost ca oricând pentru că trebuie să întrebi de două ori ca să afli adevărul, poate chiar să investighezi, să-ți folosești intuiția, justiția nu este întotdeauna de partea cui are dreptate.

Deci, patru luni de zile cât retrogradează Jupiter, probabil că ne vom scălda în situații ambivalente în care într-adevăr nu trebuie să cedăm la lupta pe care o ducem pentru dreptate, pentru adevăr, pentru lucrurile corecte, pentru moralitate și mai ales, cred că vor avea de câștigat cei care își care sunt fideli virtuților lor”, a spus astrologul Cristina Demetrescu.

Carmen Ciotic a lucrat mai bine de doi ani la VoceaBanilor.ro. Este pasionată de scris încă din copilărie și chiar dacă nu a terminat Jurnalismul, ci Facultatea de Sociologie adoră să fie redactor. citește mai mult
Articole recomandate